La guingueta del Parc de l’Arbreda ja torna a oferir servei de bar

17 jun 2022

L’espai ha estat sotmès al llarg de les darreres setmanes a treballs d’arranjament per a resoldre els desperfectes existents.

Des de fa uns dies la guingueta ubicada al Parc de l’Arbreda ja torna a oferir el servei de bar a tots els veïns i veïnes i visitants. I tot, un cop l’Ajuntament ha donat per finalitzats els treballs de millora i condicionament que s’han dut a terme en aquest espai al llarg de les darreres setmanes.

L’objectiu d’aquesta actuació d’arranjament era el de resoldre els desperfectes existents en la instal·lació; entre ells, principalment, les filtracions d’aigua que es produïen durant els episodis de pluja intensa.

Així doncs, un cop acabades les obres la guingueta ja ofereix de nou el servei de bar. I en la línia que s’ha seguit al llarg dels darrers dos anys, la intenció és que pugui obrir portes durant el màxim nombre de mesos possibles durant tot l’any.

El Parc de l’Arbreda, un espai lúdic de referència al municipi

El servei de bar que ofereix la guingueta se suma al conjunt de prestacions i recursos lúdics i culturals que ofereix el Parc de l’Arbreda els 365 dies de l’any a tota la població.

Al llarg dels darrers dos anys el consistori ha executat en aquest equipament un conjunt d’actuacions destinades a dinamitzar el parc; entre elles, l’habilitació de  zones amb taules de pícnic a banda i banda del parc o la construcció d’una pista de futbol al costat de la pista de bàsquet existent i la zona de bosquet darrere del mur adjacent a la pista de bàsquet. A més, el Local Jove de l’Arbreda també va ser sotmès a un profund procés de renovació.

Manel Vallès, regidor de Joventut, explica que “el servei de bar ajuda a dinamitzar encara més l’espai, especialment durant els mesos de bon temps i calor. La guingueta de l’Arbreda obre totes les tardes i acompanya als usuaris i famílies a gaudir encara més d’aquest espai que ja s’ha consolidat com una de les zones de lleure més actives i concorregudes del poble”.


Categories: Joventut