La III Jornada d’Empreses Socialment Responsables del Baix Empordà destaca les bones pràctiques de tres empreses begurenques

21 nov 2023

Certamen CCBE

Les companyies Sarfa, Amco Mecanitzats i Verdsolar van rebre el certificat del Consell Comarcal del Baix Empordà pel seu impacte positiu al territori.

La III Jornada d’Empreses Socialment Responsables del Baix Empordà va reconèixer el paper de tres empreses en el desenvolupament socioeconòmic de la comarca: Sarfa, Amco Mecanitzats i Verdsolar. Totes tres van rebre el certificat del Consell Comarcal del Baix Empordà dimecres, 15 de novembre, al teatre La Gorga de Palamós. 

Aquest reconeixement no només celebra els èxits individuals d’aquestes empreses, sinó que també destaca el paper essencial de la col·laboració publicoprivada en la millora de l’ocupació de qualitat a la comarca.

Sarfa, un exemple de diversitat i igualtat d’oportunitats

Sarfa, sota la direcció d’Enric Gimeno, ha rebut el reconeixement per la seva tasca excepcional en promoure la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral. L’empresa ha adoptat un decàleg que destaca el compromís envers la diversitat, amb treballadors de 17 nacionalitats diferents, tot eliminant qualsevol forma de discriminació. Aquesta iniciativa exemplar destaca la importància de fomentar una cultura empresarial inclusiva i respectuosa.

Amco Mecanitzats: compromís amb la conciliació laboral i l’aprenentatge juvenil

La petita empresa Amco Mecanitzats, dirigida per Amador Corral, ha estat reconeguda per la seva dedicació a garantir horaris laborals flexibles per als treballadors, permetent-los conciliar la seva vida professional amb la personal. A més, destaca la seva aposta pel desenvolupament del talent juvenil, amb la recent contractació d’un jove de 20 anys amb l’oportunitat d’aprendre i créixer dins de l’empresa.

Verdsolar: sostenibilitat i formació en el centre de la seva missió

Verdsolar, sota el lideratge d’Andreu Minobas, ha estat reconeguda pel seu compromís amb la sostenibilitat ambiental. La instal·lació de plaques solars i bateries ha situat l’empresa en la senda del consum elèctric zero. A més, el seu enfocament en la formació contínua es demostra amb la contractació de persones en pràctiques, contribuint a la formació de talents locals.


Categories: Esdeveniments