La intel·ligència artificial obre noves fronteres al comerç i al turisme de la vila

25 jun 2024

El doctor Donaire va oferir exemples pràctics per facilitar la gestió dels comerços i establiments turístics a partir dels nous avenços tecnològics.

El passat dijous 20 de juny, lAjuntament de Begur va acollir la conferència sobre la intel·ligència artificial (IA) i el seu impacte en el sector comercial i turístic. L’esdeveniment, titulat ‘Turisme 3.0.: la intel·ligència artificial’, va anar a càrrec del doctor José A. Donaire, professor de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, i va reunir una vintena d’assistents interessats i interessades a explorar les aplicacions emergents daquesta tecnologia.

Durant la sessió, el doctor Donaire va destacar com la IA pot transformar el comerç i turisme, facilitant el dia a dia dels treballadors i treballadores i la gestió de diferents aspectes d’un negoci. Donaire va oferir exemples pràctics i fàcils per posar en pràctica. 

Andreu Peñalver, regidor de Promoció Econòmica de Begur, subratlla la importància dadaptar-se als avenços tecnològics per mantenir la competitivitat local:La IA no només millora els serveis al client, sinó que també pot impulsar leficiència i la personalització en els nostres comerços i empreses”. Aquesta conferència marca una continuïtat del compromís de l’Àrea de Promoció Econòmica amb la innovació i la sostenibilitat del turisme local, seguint la línia iniciada amb la conferència de lany passat del doctor Donaire.


Categories: Promocio Economica