La IV edició de Begur en Flor comença avui i fins diumenge

04 mai 2018

La quarta edició de Begur en Flor se celebra entre avui divendres i diumenge. La inauguració oficial de la mostra es farà avui, a les 19 hores, a la plaça de la Vila. La gran novetat d’aquesta edició és la visita al jardí privat de Nancy i Reggie Lathan de la mà dels seus amfitrions, la qual es farà demà dissabte, a les 12 del migdia i a les 18 hores. Begur en Flor és una iniciativa de l’Associació de Comerç i Turisme de Begur, el qual compta amb el suport de l’Ajuntament de Begur i la col·laboració d’altres administracions i empreses.

Avui, a part de la inauguració, hi haurà un vermut a la plaça de la Vila, entre 13,30 i 14,30; una sessió d’spinning a la plaça Forgas, a partir de les 19,30 hores, i un concert de Twin Picks, a la mateixa hora a la plaça de la Vila. Demà dissabte, a part de les dues visites al jardí privat, hi haurà, entre d’altres activitats, una ballada de country, taller de cuina de flors amb la cuinera Iolanda Bustos, actuacions instrumentals de l’Aula de Música de Begur i un concert d’Anna Saez i la seva banda.

Diumenge, el programa es centrarà especialment en una cantada de corals, entre les 11 i les 13 hores, a la plaça de la Vila. Hi actuaran Nota sa Veu, Mar de Veus i Coral de Begur, totes elles de Begur, a més de l’Anselm Viola de Torroella de Montgrí i Nit de Juny de Palafrugell.Més informació: