La Junta de Portaveus de l’Ajuntament es reuneix per tractar la crisi de la Covid-19

09 abr 2020

La reunió de treball es va dur a terme a la Sala de Plens del consistori respectant en tot moment les mesures de distanciament establertes, amb un mínim d’un metre i mig de separació entre cada persona.

La Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir dimecres 8 d’abril una reunió de treball amb l’assistència dels portaveus de tots els grups municipals que integren l’arc consistorial. La trobada, presidida per un clima d’entesa i col·laboració, tenia com a objectiu posar sobre la taula les diferents mesures adoptades i les actuacions que hi ha previstes per a fer front en l’àmbit municipal a la crisi sanitària de la Covid-19.

A la sessió hi van prendre part l’alcaldessa de Begur, Maite Selva; Pere Feliu, portaveu de Sempre-JxCAT; Eugeni Pibernat, portaveu de TxBE-TE; Jordi Carreras, portaveu de +BiE-UPMcat; Joan Loureiro, portaveu de Junts-ERC; i Francesc Pilsa, portaveu del PSC.

Maite Selva valora molt satisfactòriament el resultat de la reunió i avança que “tots els grups municipals, tant els que formen l’equip de govern com els que estan a l’oposició, han demostrat un cop més estar a l’alçada del gran repte que tenim com a poble i com a societat, i han mostrat la seva plena disposició i col·laboració amb el govern local en aquests moments tan difícils”.

Begur actua a peu de carrer per a fer front a la Covid-19

Entre les accions dutes a terme per l’equip de govern que es van tractar durant la reunió de dimecres 8 d’abril hi havia les diferents mesures adoptades per a mitigar els efectes socials i econòmics negatius a conseqüència de la crisi sanitària; el reforç de l’atenció social a tota la població durant l’estat d’alarma; les tasques de desinfecció executades a la via pública; la intensificació dels controls policials a les entrades i sortides del municipi, sobretot durant la Setmana Santa; o la iniciativa per garantir que tots els alumnes del municipi disposin durant el confinament d’ordinadors i accés a internet per seguir les classes telemàticament.

En aquest sentit, totes les afectacions i mesures adoptades en l’àmbit local per a fer front a la Covid-19 es poden consultar a través del següent enllaç.