La Marnaton eDreams de Begur reuneix 777 participants en una edició plena d’emocions

11 jun 2024

Letapa begurenca del circuit de natació en aigües obertes va incloure un homenatge a Marc Ortega

Aquest cap de setmana, Begur ha estat l’escenari d’una nova edició de la Copa Marnaton eDreams, una prova de natació en aigües obertes que enguany ha congregat 777 persones participants.

Els nedadors es van repartir en tres distàncies: 7,5 km, 3,5 km i 1,5 km, competint en categories amateurs tant femenina com masculina i amb final a Sa Riera. A més de les proves per a adults, la Marnaton Kids va donar l’oportunitat als més petits de la casa de demostrar les seves habilitats a l’aigua. Daquesta manera, les persones participants van gaudir duna travessa de gran bellesa en un entorn natural marcat pels penya-segats i les cales daigua cristal·lina.

La prova també va incloure un minut de silenci en record de Marc Ortega, el jove veí de Begur que va perdre la vida el mes passat a Sa Riera. L’emotiu homenatge va unir participants i assistents en un moment de record i solidaritat amb la família Ortega. Els regidors de l’Ajuntament de Begur, Jordi Carreras i Rafa Criado, van ser els encarregats de fer l’entrega de trofeus als guanyadors i guanyadores de les diferents categories.

LAjuntament posa en valor la tasca duta a terme per lequip dorganització, voluntaris, Policia Local, Protecció Civil, Brigada Municipal i l’Àrea dEsports, que varen donar suport estructural i logístic a la prova durant tot el cap de setmana. Les classificacions de les diferents proves es poden consultar a la web oficial de la Marnaton, www.marnaton.com, on es detallen els temps i les posicions de tots els participants.

Enguany, letapa begurenca ha estat la tercera del circuit, seguida de Sant Feliu de Guíxols (29 de juny), Cadaqués (21 de setembre) i Eivissa (12 doctubre).


Categories: Esports