La marxa popular Puja i Baixa de Begur compleix 10 anys

10 mai 2019

La marxa popular Puja i Baixa de Begur, que organitza el Club Excursionista Els Perduts, compleix enguany 10 anys. La marxa popular tindrà lloc el diumenge 23 de juny i la seva principal novetat d’aquesta edició és que no es podran fer inscripcions el mateix dia. El motiu, segons els organitzadors, és per poder oferir un millor servei als participants. La inscripció, que és de 8 euros, s’ha de fer on-line, tenint de temps fins al dia abans de la cursa o fins a esgotar les places, que són 1.600. Com en les darreres edicions, la Puja i Baixa es complementa el dia abans, dissabte, amb una sèrie d’activitats: spinning, gimcanes, caminades, música…“Hem preparat un munt de sorpreses que anirem descobrint mica en mica. Farem un esforç molt important amb l’obsequi de la Marxa i esperem que ens feu costat en tot allò que us proposarem i que gaudiu tant com nosaltres d’aquesta edició tan especial”, es recorda des d’Els Perduts.

Respecte a la Marxa, com en cada edició, es torna a variar completament el recorregut. Tot i això, durant el recorregut podran gaudir d’indrets i miradors fantàstics tot resseguint les platges i cales begurenques, pujant i baixant per la Costa Brava més autèntica. “I com sempre descobrirem plegats nous corriols des d’on accedir a algun racó més de la nostra estimada costa”, es diu des de l’organització. Al llarg del recorregut es disposaran de tres avituallaments, a més del merescut esmorzar i obsequi a l’arribada a la plaça de la Vila de Begur, que també serà el punt de sortida, a les 8 del matí.

Serà un recorregut exigent d’uns 14 o 15 quilòmetres, que es podrà fer caminant o corrent, sol o en família, apte per a totes les edats i que “pretén acostar a tota la gent de Begur i dels pobles del voltant als nostres paisatges, camins de ronda, GR-92 i senders locals, on contemplar magnífiques vistes, gaudir del nostre entorn més proper i de la conversa amb d’altres marxadors, d’un bany o d’un somriure”, es recorda des  d’Els Perduts, que afegeixen: “Tothom pot portar el ritme que més li convingui, del que es tracta és d’engrescar el màxim de gent per gaudir-ne tots junts”.

 

Inscripció:

Enllaç Directe Inscripcions:

https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1324