La narradora de contes Olga Cercós enceta les Tardes Autèntiques de Begur

09 jul 2019

La narradora begurenca Olga Cercós va encetar ahir dilluns amb uns contes la segona edició de la campanya les Tardes Autèntiques a Begur, que impulsa l’àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme. La sessió de contes, que tindrà lloc cada dilluns dels mesos de juliol i agost, es fa a la bibliopati, zona creada per la biblioteca municipal Salvador Raurich al pati de les Escoles Velles i que funcionarà fins al 28 d’agost amb horari de 15 a 20 hores. En aquesta primera diada de l’activitat, en què el tema era el circ, es van aplegar unes 55 persones, entre infants i pares.

Les Tardes Autèntiques es complementa amb altres activitats, indians i “shopping”. La campanya institucional, que perdurarà fins al 30 d’agost, té per objectiu complementar la vida activa i social del carrer, donant suport al comerç local, a més de les que ja promou l’Associació de Comerç i Turisme (ACIT). Mentre els contes es fan els dilluns, el “shopping” es faran tots els dimecres i els indians, els divendres. “Begur és un destí de passeig de tardes i comercial de referència a la zona, per això es vol donar continuïtat donant suport i potenciant el comerç del nostre poble”, afirma el regidor de l’àrea de Promoció, Eugeni Pibernat.

El “shopping” i els contes, estan molt enfocades a un públic familiar amb mainada amb animació per l’eix comercial local, i la tarda indiana, per la seva banda, està més enfocada a un públic general. Les activitats estant plantejades perquè es realitzin per diferents carrers i places del poble, fent que les famílies circulin per l’eix comercial i que va tenir molt bona acollida en la primera edició.