La natació en aigües obertes torna aquest cap de setmana amb la Marnaton eDreams Begur

31 mai 2021

La Copa Marnaton eDreams arrenca el 6 de juny amb més de 650 participants en la primera prova del seu calendari.

Després d’un any sense proves, diumenge 6 de juny arrenca l’esperada X Copa Marnaton eDreams amb la celebració de la Marnaton eDreams Begur. La primera prova del calendari del circuit de natació en aigües obertes de referència al país comptarà amb més  de 650 participants repartits entre les distàncies de 7 km, 3,5 km i 1,5 km.

Les restriccions derivades de la pandèmia han fet que l’organització limités el número d’inscrits per a aquesta prova, que habitualment comptava amb més de 1.000 nedadors. La limitació de l’aforament no és l’única mesura que ha pres Marnaton per a garantir la seguretat dels assistents: la recollida de dorsals es farà  amb cita prèvia, el briefing serà online, les sortides de cinc en cinc i cada 10 segons per a afavorir la dispersió, i els nedadors hauran de carregar el seu propi avituallament en una boia personal de seguretat.

Després de la Marnaton eDreams Begur l’organització es traslladarà el 26 de juny a Sant Feliu de Guíxols, el 18 de setembre a Cadaqués, el 16 d’octubre a Formentera, el 23 d’octubre torna a Cadaqués amb la Swimrun eDreams Cap de Creus Swimming, i el 30 d’octubre tancarà la temporada a Barcelona. Tot i  que algunes de les distàncies d’aquestes proves ja han esgotat les seves places, la resta d’inscripcions estan encara disponibles en el web de Marnaton.

Marnaton Solidària

Aquesta temporada la Copa Marnaton eDreams col·laborarà amb dues causes socials. D’una banda, igual que va fer el 2020, l’organització recaptarà fons a favor de “Pulseas Candela”, a través de la plataforma “Mi Grano de Arena”, amb l’objectiu de col·laborar amb la recerca del càncer infantil.

D’altra banda, i al costat de HEAD Swimming, Marnaton donarà suport a “Superacció”, que treballa per a afavorir la inserció social a través de l’esport. En aquest sentit, l’ONG tindrà presència en tota la Copa animant als participants a donar una segona vida als seus neoprens. La idea és que els nedadors donin els seus neoprens antics perquè aquests puguin ser reutilitzats pels joves de “Superacció”.

 


Categories: Esports