La nova app de l’Ajuntament també es presenta a Esclanyà. Vine a conèixer-ne tots els detalls!

02 des 2022

La Sala Polivalent d’Esclanyà acollirà el dimecres 7 de desembre, a partir de les 18 h, un acte obert a tota la població on s’explicaran els objectius, detalls i funcionament de la nova aplicació “Begur al dia”.

El passat 25 de novembre, en un acte celebrat al Cinema Casino Espai Cultural, l’Ajuntament va presentar en públic la nova aplicació per a mòbils i tauletes “Begur al dia”, impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana; un nou canal de comunicació directe que permet conèixer de primera mà i a l’instant totes les novetats en l’àmbit municipal.

I ara, el consistori també vol donar a conèixer aquesta nova eina a Esclanyà. Pet tot plegat, l’Ajuntament ha organitzat pel pròxim dimecres 7 de desembre una presentació oficial de l’app adreçada i oberta a tots els veïns i veïnes d’Esclanyà. Serà a les 18 h a la Sala Polivalent d’Eslanyà i des del consistori s’anima a tota la població a prendre-hi part i a descarregar-se l’aplicació.

Durant la sessió el regidor de Participació Ciutadana, Manel Vallès, i el responsable de l’Àrea d’Informàtica de l’Ajuntament, Víctor Iruela, desgranaran a tots els assistents els detalls, característiques, objectius i funcionament d’aquesta aplicació mòbil de l’Ajuntament, una nova eina senzilla, fresca, exhaustiva, actualitzada i intuïtiva que suposa un important salt de qualitat en matèria comunicativa, de transparència i de promoció de la vila..

Com hem puc descarregar l’aplicació?

La nova App de l’Ajuntament de Begur -desenvolupada per l’empresa catalana WeTown- està disponible tant per sistemes Android com Apple. Per fer-ne ús només cal seguir quatre senzills passos: accedir al Google Play d’Android o l’App Store d´Apple, buscar al cercador “Begur al dia”, descarregar-se gratuïtament l’app, i registrar-se a través d’un senzill procés de validació. En paral·lel, l’aplicació disposarà periòdicament de noves actualitzacions amb millores del servei i que també es poden descarregar de forma gratuïta.

Què hi puc trobar a l’app?

L’Ajuntament de Begur disposa d’una app que inclou de manera molt completa tota aquella informació d’interès per als veïns i veïnes i visitants relacionada amb les festes i activitats locals, avisos d’incidències, recursos municipals, directoris de les entitats, adreces d’interès, transports, les celebracions i esdeveniments més importants de la vila, o enllaços directes al web www.begur.cat, la seu electrònica o el portal de turisme.

A més, es poden consultar totes les notícies i l’actualitat municipal en temps real; i també és previst que en un futur s’hi habiliti un espai per a realitzar consultes ciutadanes. 

 Un canal ràpid i directe per a comunicar incidències i per a la participació ciutadana

“Begur al dia” també és un canal directe perquè qualsevol veí i veïna pugui comunicar a l’Ajuntament una incidència o fer suggeriments, a través de fotografies i geolocalització. Aquestes incidències i/o suggeriments s’enviaran directament al departament municipal corresponent per tal de ser solucionat.