La nova temporada d’exposicions a les Escoles Velles aposta més que mai per l’art de quilòmetre zero

28 gen 2022

Des del mes de febrer fins al de desembre l’equipament acollirà diferents mostres amb artistes i entitats locals o vinculades a Begur com a grans protagonistes.

Les mostres del IV Concurs de Fotografia del Club Nàutic Aiguablava 2021 i “Artesania d’un llop de mar” de Florian Pi i Romaní donaran el tret de sortida el 2 de febrer al cicle anual d’exposicions a les Escoles Velles d’aquest any 2022. Enguany l’Ajuntament de Begur ha programat a l’equipament diferents projectes artístics fins al pròxim mes de desembre dirigits a tota la població.

Enguany, el denominador comú de les diferents exposicions serà el quilòmetre zero. I és que des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament s’aposta en aquesta edició per a potenciar més que mai els artistes i les entitats locals o vinculades al municipi, amb un calendari de mostres on “Begur” serà el gran protagonista per a donar a conèixer i posar en valor el potencial artístic que hi ha a la vila.

Les diferents exposicions es podran visitar els dimecres (de 10 a 12 h i de 15.30 a 20 h) i de dijous a dissabte (de 15.30 a 20 h); amb totes les mesures de seguretat i restriccions vigents per tal de prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, fins a nou avís no es duran a terme inauguracions amb vernissatge.

La programació d’exposicions es pot consultar a través del següent enllaç.


Categories: CulturaExposicions