La plantilla de la Policia Local realitza un curs de suport vital bàsic i ús del DEA

21 oct 2021

La formació tenia com a objectiu capacitar els agents perquè obtinguin els coneixements i les habilitats necessàries per a poder dur a terme les maniobres de ressuscitació cardiopulmonar i fer un ús adequat dels desfibril·ladors externs automàtics.

Aquest mes d’octubre la plantilla de la Policia Local de Begur ha pres part d’un Curs de formació base de Suport Vital Bàsic i ús del DEA. El taller estava impartit pel cap d’unitat de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) de Begur, Ramon Rovira -que també és instructor qualificat pel Consell Català de Ressuscitació-, i hi van prendre part tots els agents del cos policial.

La formació es va dur a terme en dues sessions seguint totes les mesures de seguretat i protocols vigents per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19, i ha permès als agents policials adquirir coneixements, estratègies i habilitats bàsiques per ser capaços d’afrontar amb serenitat i eficàcia una situació d’urgència, i fer ús dels desfibril·ladors externs automàtics.