La Policia Local de Begur deté un presumpte lladre després d’una persecució a gran velocitat

22 abr 2024

El detingut està sota sospita per presumpte robatori i per atemptar contra els agents de l’autoritat. 

La Policia Local de Begur ha detingut aquest cap de setmana un individu després d’una intensa persecució policial. Els fets van tenir lloc dissabte, quan els agents van rebre una trucada informant d’un intent de robatori en un domicili de la urbanització residencial. Els propietaris no hi eren, però van veure com s’estaven manipulant les seves càmeres de videovigilància de forma remota. En arribar al lloc dels fets, els agents van observar quatre individus fugint ràpidament en un Fiat Multijet.

Malgrat els intents de la policia per aturar-los mitjançant senyals acústics i lluminosos, els quatre individus van desobeir les ordres i van iniciar una perillosa fugida cap al centre Begur. Durant la persecució, van posar en risc la seguretat dels altres usuaris de la via, arribant fins i tot a circular en direcció contrària a la rotonda de la cruïlla d’Aiguablava. En un intent d’aturar-los, el cotxe policial es va situar al costat del vehicle dels presumptes lladres. Aquests van reaccionar envestint el vehicle policial i van deixar el Fiat inoperatiu. En veure que intentaven escapar a peu pel bosc, la policia va iniciar la seva persecució. 

Finalment, tres dels ocupants del vehicle van aconseguir fugir, mentre que un quart va ser detingut pel cos de seguretat per presumpte robatori interior d’habitatge i per atemptat contra els agents de l’autoritat. El detingut ha passat a disposició del jutjat de guàrdia i el vehicle ha estat traslladat al dipòsit municipal.

Des de lequip de govern es dona les gràcies a la Policia Local per aquesta nova actuació que forma part del treball per garantir la seguretat dels veïns i veïnes de la vila.


Categories: Policia Local