La Policia Local duu a terme regularment controls de vehicles al municipi

08 jul 2022

El cos recorda que si algun vehicle té la ITV caducada o l’assegurança no renovada, aquest no es pot trobar a la via pública, ni circulant ni estacionat.

La Policia Local de Begur duu a terme regularment en diferents punts del municipi controls periòdics de vehicles en circulació amb l’objectiu de comprovar que tant la documentació dels conductors com la dels vehicles es troben en regla, i poder vetllar així per la seguretat viària per les carreteres i vials de la vila.

En aquests controls, els agents revisen, entre d’altres, si tant la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) com l’assegurança dels vehicles estan en vigor. En aquest sentit, des de la Policia Local es recorda que si algun vehicle té la ITV caducada o l’assegurança no renovada, aquest no es pot trobar a la via pública: ni circulant ni estacionat. Ha d’estar tancat en una finca privada o garatge, ja que si no pot ser motiu de sanció.

A més, també es recorda que els vehicles no poden estar estacionats en el mateix lloc més de 72 hores seguides, ja que en aquest cas poden ser sancionats com a bé abandonat.


Categories: Policia Local