La Policia Local identifica a un home que practicava pesca subaquàtica a la reserva natural de Ses Negres sense llicència federativa

27 oct 2022

L’Ajuntament de Begur posa en valor la col·laboració veïnal i la tasca policial del cos.

El passat dissabte 22 d’octubre la Policia Local de Begur -en col·laboració i coordinació amb la patrulla marítima del cos de Mossos d’Esquadra- va identificar a un home per practicar pesca subaquàtica sense llicència federativa en un espai protegit del municipi, la reserva natural de Ses Negres.

L’actuació es va dur a terme després que la Policia Local revés l’avís d’un veí del municipi informant que havia localitzat a un presumpte pescador furtiu amb fusell a la reserva natural de Ses Negres. Posteriorment, dos agents del cos es van dirigir fins al lloc dels fets, on van poder localitzar al submarinista.

A continuació, la Policia Local va posar en alerta a la patrulla marítima dels Mossos d’Esquadra, qui també es va desplaçar fins al punt on havia estat localitzat el submarinista per tal d’interceptar-lo i procedir-ne a la identificació. En aquest sentit, la persona denunciada disposava de llicència de pesca subaquàtica, però no comptava amb la llicència federativa necessària; fet pel qual tampoc podia utilitzar el fusell. Per la qual cosa va ser denunciat.


Categories: Policia Local