La Policia Local augmenta els controls durant la Setmana Santa

09 abr 2020

El cos incrementarà el nombre de controls policials que es duen a terme a les entrades i sortides del municipi.

Amb l’objectiu d’evitar els desplaçaments a segones residències durant la Setmana Santa i els desplaçaments en vehicle dins i fora del municipi que no estan contemplats en la normativa vigent, la Policia Local incrementarà aquests dies els controls policials a les entrades i sortides de Begur.

Els controls policials, que es duen a terme des de mitjans del passat mes de març, tenen com a objectiu informar i assessorar a la població sobre les restriccions de mobilitat i el confinament, alertar als conductors sobre pràctiques negligents, i sancionar aquelles persones que incompleixin amb les mesures establertes.

Així, des d’aquest dijous 9 d’abril la Policia Local aturarà tots els vehicles que circulin per les diferents entrades del municipi, i només permetrà la circulació d’aquells transports que puguin justificar la seva mobilitat.

En aquest context, l’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat dels veïns i veïnes a respectar el confinament i a col·laborar en evitar la propagació de la Covid-19.


Categories: Policia Local