La Sala d’exposicions BacanArt acull una mostra de Nigel Meager

05 abr 2023

L’artista exposarà a les Escoles Velles Centre Cultural del 6 al 30 d’abril.

Les Escoles Velles Centre Cultural acollirà el mes d’abril una nova mostra en el marc de la  temporada d’exposicions d’aquest 2023.

Es tracta d’una mostra de l’artista britànic Nigel Meager, establert a Begur, on també té el seu estudi. L’exposició es podrà visitar del 6 al 30 d’abril.

Nigel Meager va iniciar-se en el món de l’art l’any 2019 després d’una carrera professional com a pedagog i investigador. Als seus 66 anys continua ensenyant al King’s College de la Universitat de Cambridge .Les seves escultures són realitzades amb poliuretà, retalls de cases de nines, fusta, joguines, llana, corbs, pintura acrílica, paper i cartó. Tot un imaginari pictòric en 3D que us sorprendrà per l’emotivitat dipositada en cada obra. Nigel Meager podria fer la pregunta: què passa amb les nostres moltes capes d’emoció? Aquestes escultures són com una geologia humana de totes les seves emocions.

L’exposició es podrà visitar de dimarts a dissabte, de 09.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h; i els diumenges, de 10 a 13.30 h. La programació d’exposicions es pot consultar a través del següent enllaç.


Categories: CulturaExposicions