La Sala d’Exposicions de les Escoles Velles acull la mostra ‘Impressions’, de l’artista David Casadesús

29 jun 2020

Els veïns, veïnes i visitants podran gaudir de l’1 a l’11 de juliol d’una exposició que aplega obres de caire impressionista amb la natura i el paisatge com a fonts principals d’inspiració. A més, l’Ajuntament de Begur informa que l’equipament municipal està preparat per complir tots els protocols sanitaris i de seguretat.

Després del tancament preventiu durant la crisi sanitària per evitar la propagació de la Covid-19 i la posterior reobertura amb la mostra “El peix al cove”, la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles torna a la normalitat a poc a poc per omplir-se de cultura, tradicions i art. En aquesta ocasió, la primera exposició de la temporada d’estiu serà la mostra ‘Impressions’, de l’osonenc David Casadesús.

L’artista de Sant Hipòlit de Voltregà compta amb una llarga trajectòria, havent exposat en galeries d’Osona i la Costa Brava les seves obres marines de caire impressionista. La mostra, que es podrà visitar de l’1 a l’11 de juliol en l’horari habitual d’estiu de la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles, també compta amb el suport de la Diputació de Girona.

L’Ajuntament informa que l’edifici de les Escoles Velles de Begur reuneix tots els protocols d’higiene i desinfecció homologats. A més, els visitants tindran a la seva disposició gel hidroalcohòlic a l’entrada de cada equipament. Per a la seguretat de tothom, també es recorda que és necessari dur mascareta i l’ascensor només s’habilitarà per a persones amb mobilitat reduïda. Es controlarà l’aforament per accedir a la Sala d’Exposicions, limitat a un màxim de vuit persones, per tal de garantir les distàncies de seguretat que determinen les autoritats sanitàries.

L’Ajuntament de Begur fa una crida a veïns, veïnes i visitants a gaudir d’aquesta proposta cultural i agraeix la comprensió i col·laboració de la població davant d’aquests moments excepcionals.

 


Categories: CulturaExposicions