La Sala d’Exposicions de les Escoles Velles reobre les seves portes amb la mostra “El peix al cove”

03 jun 2020

L’equipament municipal, que està preparat per complir tots els protocols sanitaris i de seguretat, acull aquesta exposició fins al dissabte 27 de juny.

Després del tancament preventiu durant la crisi sanitària per evitar la propagació de la Covid-19, la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles es torna a omplir de cultura i tradició amb l’exposició “El peix al cove”, una mostra que retrata l’evolució de la vida pesquera a Begur en els quatre ports del municipi: Sa Riera, Sa Tuna, Aiguablava i Fornells. L’exposició, que recull material fotogràfic i històric de les famílies del territori que han dedicat la seva vida a l’art de la pesca, es podrà visitar fins al 27 de juny en el següent horari:

. Dimecres, de 10 a 12 h i de 15:30 a 20 h

. De dijous a dissabte, de 15:30 a 20 h.

L’Ajuntament informa que l’edifici de les Escoles Velles de Begur reuneix tots els protocols d’higiene i desinfecció homologats. A més, els visitants tindran a la seva disposició gel hidroalcohòlic a l’entrada de cada equipament. Per a la seguretat de tothom, també es recorda que és necessari dur mascareta i l’ascensor només s’habilitarà per a persones amb mobilitat reduïda.

Es controlarà l’aforament per accedir a la Sala d’Exposicions i es farà en un grup de màxim sis persones, per tal de garantir les distàncies de seguretat que determinen les autoritats sanitàries. L’estada a l’interior de l’equipament també està limitada a 30 minuts.

L’Ajuntament de Begur fa una crida a veïns, veïnes i visitants a gaudir d’aquesta proposta cultural i de relat històric, i agraeix la comprensió i col·laboració de la població davant d’aquests moments d’excepcionalitat.

 


Categories: Cultura