La secció de bàsquet de la FE Begur i l’AE Begur es presenten davant de l’afició

04 des 2019

L’acte tindrà lloc diumenge 15 de desembre i comptarà amb diversos partits d’exhibició.

El Pavelló Municipal d’Esports acollirà el pròxim diumenge 15 de desembre l’acte de presentació dels equips i els esportistes de la secció de bàsquet de la Fundació Esportiva Begur i de l’AE Begur que competeixen aquesta temporada 2019/2020.

La trobada començarà a les 10 h amb la convocatòria dels jugadors i de l’staff tècnic, i mitja hora després tindran lloc tres exhibicions: una a càrrec de l’escoleta de la FE Begur, un amistós entre el pre-mini mixt i el pre-infantil femení, i una exhibició entre el cadet masculí i l’infantil masculí contra els sèniors. A les 11 h se celebrarà la presentació de tots els equips de la FE Begur i de l’AE Begur, i l’activitat clourà al migdia amb l’enfrontament entre l’equip cadet femení de la FE Begur i el CB Cadaqués. Finalment, la diada finalitzarà amb una pica-pica per a tots els assistents.

L’Ajuntament de Begur, a través de la Regidoria d’Esports, convida els veïns i veïnes a assistir a la presentació i desitja a ambdues entitats esportives els màxims èxits col·lectius possibles al llarg de la temporada.


Categories: Esports