La secció de bàsquet de la Fundació Esportiva Begur presenta els seus equips per a la nova temporada

23 nov 2022

L’Ajuntament desitja a l’entitat i a tots els seus equips, esportistes i entrenadors una gran temporada plena d’èxits esportius i formatius.

El passat diumenge 20 de novembre la Fundació Esportiva Begur va celebrar la tradicional presentació del seus equips de la secció de bàsquet per a la nova temporada 2022/2023 que ja està en marxa.

L’acte, que va comptar amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Begur, va tenir lloc al Pavelló Municipal d’Esports en una matinal molt especial i plena de públic per animar i donar escalf a tots els jugadors, jugadores i equips tècnics del club.

Enguany, la secció de bàsquet està formada per un total de sis equips base i 66 jugadors i jugadores. A més, l’AE Begur compta amb tres equips -dos sèniors masculins i un de femení- integrats per 40 esportistes. Tots ells i elles es van presentar davant de l’afició i es van emplaçar a gaudir d’una temporada plena d’èxits esportius i formatius. Durant la presentació, a més, també es va estrenar el nou coordinador de la secció de bàsquet, Albert Comas.

A la trobada hi van ser presents l’alcaldessa de Begur, Maite Selva; els regidors Jordi Carreras i Montserrat Carreras; Perete Carreras, com a convidat especial; i Àlex Linares, com a representant de la secció de Girona de la Federació Catalana de Bàsquet. A més, van intervenir durant la presentació el regidor d’Esports, Jordi Carreras; Clàudia Romeu, del preinfantil femení; Pep Pi, del preinfantil masculí; Noa Ruiz, del cadet femení; Martí Romeu, del júnior masculí; i Marc Martí, entrenador de l’AE Begur sènior masculí.

 


Categories: Esports