La secció de patinatge de la Fundació Esportiva Begur tanca la seva etapa

22 des 2021

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament i la Fundació Esportiva Begur agraeixen la implicació i la tasca duta a terme des del 2016 per els/les participants, monitores i entrenadores.

Des d’aquest mes de desembre la secció de patinatge de la Fundació Esportiva Begur, fundada l’any 2016, deixarà d’estar operativa. Així ho han acordat la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Begur i la Fundació Esportiva Begur davant la manca d’afluència de participants registrada al llarg dels darrers temps.

En aquest sentit, actualment només formaven part de la secció un total de tres patinadores; fet que fa inviable la continuïtat d’aquesta secció esportiva de la FEB. Jordi Carreras, regidor d’Esports, assegura que “des de la Fundació Esportiva Begur i des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament volem agrair a totes les monitores i entrenadores que han format part d’aquesta història del patinatge a Begur i a tots i totes les participants”.

Història de la secció de patinatge de la Fundació Esportiva Begur

La secció de patinatge de la Fundació Esportiva Begur va iniciar la seva activitat l’any 2016 a través de Monica Colomer, arran de l’activitat extraescolar que es feia els dilluns a la tarda.

Posteriorment, l’activitat es va veure incrementada per la gran afluència de gent que volia fer patinatge, i juntament amb Mònica Colomer i la incorporació de Laura Tomàs es va engrandir la participació de la gent, fins arribar a una seixantena de participants.

Finalment, Laura Grau ha estat qui s’ha fet càrrec de la secció al llarg dels darrers anys.


Categories: Esports