La segona Regata Aiguablava Ilca Master reuneix disset participants

10 oct 2023

II Regata Ilca Masters - Club Nàutic Aiguablava

El Club Nàutic Aiguablava ha celebrat aquest cap de setmana la segona edició d’aquesta destacada competició de vela

Aquest cap de setmana, 7 i 8 d’octubre, Begur ha sigut la seu de la segona Regata Aiguablava Ilca Master. Impulsada pel Club Nàutic Aiguablava i la Federació Catalana de Vela, i amb la col·laboració de l’Ajuntament, la prova ha reunit fins a 17 participants en l’entorn natural privilegiat de la badia d’Aiguablava. 

La competició va començar dissabte a les 13 h, després de la recepció i els entrenaments, i va acabar-se ahir diumenge, a les 17 h, amb el lliurament de premis. L’esdeveniment va comptar amb la presència dels membres de la junta del Club Nàutic Aiguablava: Mercedes Domingo, Marta Cervelló, Joan García i Enric Torrents.

La regata va comptar amb dues categories d’embarcacions: Ilca 7, el trofeu de la qual va ser per José Maria Van der Ploeg Feriche, i Ilca 6, amb Xavier Boluda com a guanyador. L’acte va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Jordi Carreras, i del segon tinent d’alcalde i regidor de Festes, Rafael Criado. 

L’Ajuntament de Begur felicita a tots els competidors així com als vencedors de la prova i agraeix al Club Nàutic Aiguablava l’impuls d’una nova competició de vela destacada. 


Categories: Esports