La Setmana Catalana de l’Esport arribarà enguany a Begur

20 oct 2022

El divendres 21 d’octubre, de 10 a 12 h, el casc antic de Begur acollirà una cursa d’orientació amb participació internacional.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) organitza aquesta tardor la segona edició de la Setmana Catalana de l’Esport, la gran festa de les seleccions catalanes. I una de les federacions que integra la UFEC, la Federació Catalana de Curses d’Orientació (FCCO), ha escollit Begur com una de les seus on desenvolupar una de les proves que formaran part del calendari de la Setmana Catalana de l’Esport d’aquest 2022.

En concret, al nostre municipi hi tindrà lloc la segona jornada de les Curses d’Orientació. Serà el pròxim divendres 21 d’octubre, de 10 a 12 h, pel casc antic del poble. A la cita hi prendran part esportistes internacionals provinents de països com Polònia, Bèlgica, Àustria, Noruega, Suècia, Irlanda i Regne Unit; i tots ells i elles competiran contra els millors esportistes catalans de la disciplina.

A la prova hi participaran uns 30 esportistes que correran de forma individual, sense un recorregut marcat en el poble (únicament es col·locaran els 15 controls o fites en punts concrets, que es retiraran un cop acabat el recorregut), i que es desplaçaran corrent a peu pels carrers sense cap mena d’impacte en l’entorn.


Categories: Esports