La situació econòmica actual, a anàlisi al Debat d’Economia de Begur 2023

07 feb 2023

El president del Cercle d’Economia, el prestigiós Jaume Guardiola, serà el ponent convidat en l’edició d’enguany d’aquest esdeveniment, que se celebrarà el 16 de febrer al Parador d’Aiguablava.

L’Ajuntament de Begur i la Cambra de Comerç de Palamós coorganitzen aquest any 2023 una nova edició -la quinzena- del Debat d’Economia de Begur, una trobada empresarial que té com a objectius analitzar i intercanviar impressions sobre la situació econòmica actual i valorar quina és la millor manera de preparar les empreses per a fer front al futur.

La sessió tindrà lloc dijous 16 de febrer, de les 11.45 a les 15.30 h, al Parador d’Aiguablava i enguany comptarà amb l’assistència destacada del prestigiós Jaume Guardiola, president del Cercle d’Economia, que impartirà la ponència “Una visió de l’actualitat des del Cercle d’Economia”.

Per a participar de la trobada cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, explica que ”poder acollir a casa nostra trobades com aquesta amb professionals de gran prestigi i trajectòria com en Jaume Guardiola col·loca a Begur en una situació privilegiada com a punt estratègic i un dels principals referents del territori en el sector econòmic. El debat és un esdeveniment molt interessant per a tots els empresaris de la Costa Brava que ens permetrà conèixer de primera mà quines són les tendències econòmiques per aquest 2023”.


Categories: Promocio Economica