La tradicional Travessa S’Eixugador – Aiguafreda arriba a la 22a edició

20 jun 2022

L’esdeveniment tindrà lloc el 17 de juliol i les inscripcions s’han de formalitzar abans del 7 de juliol en aquest enllaç.

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia de Covid-19 aquest 2022 torna una de les competicions esportives més icòniques del calendari estiuenc begurenc: la Travessa S’Eixugador – Aiguafreda, que enguany arriba a la seva 22a edició de la mà dels Amics de la Travessa S’Eixugador – Aiguafreda i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur.

La prova se celebrarà el pròxim diumenge 17 de juliol a partir de les 10 h. La competició està adreçada a nedadors i nedadores a partir dels 12 anys (edat mínima) i el recorregut tindrà una distància aproximada d’un quilòmetre.

Les places són limitades (250 participants) i les inscripcions es poden formalitzar fins al 7 de juliol -o fins a exhaurir places- emplenant el formulari telemàtic que trobareu en aquest enllaç.

El trasllat fins a s’Eixugador (punt de sortida) es farà amb barques de l’organització. També hi haurà la possibilitat d’anar-hi a peu pel camí de ronda amb guia. Allà es recollirà el calçat i objectes personals i es retornaran a Aiguafreda. La sortida a peu serà a les 09.30 h.

Hi haurà obsequi i esmorzar per totes les persones participants i serà obligatori el casquet de bany.


Categories: Esports