La VI Regata Aiguablava Finn Master Copa Catalunya Finn reuneix una quinzena de participants

09 oct 2020

L’Ajuntament de Begur felicita a tots els competidors i als vencedors de la prova i agraeix al Club Nàutic Aiguablava l’impuls d’una nova edició d’aquesta destacada competició esportiva.

El cap de setmana del 3 i 4 d’octubre Begur va ser la seu de la sisena edició de la Regata Aiguablava Finn Master Copa Catalunya Finn, organitzada pel Club Nàutic Aiguablava per delegació de la Federació Catalana de Vela i en col·laboració amb el Club Finn Masters i Finn Cat. La prova va reunir un total de 15 participants distribuïts entres categories, que van poder competir en un entorn natural privilegiat.

Xavier Penas va aconseguir el primer lloc en la classificació general per davant de Pep Campi; i el mateix resultat es va repetir en la categoria Gran Master. Mentrestant, en Grand Grand Master el triomf va ser per a Paso Castañer, seguit de Joan Grau i Josep Maria Pujadas, que van completar el podi. Finalment, a la disciplina Legend el millor registre el va marcar Miquel Álvarez.

Des de l’organització es vol agrair a l’Ajuntament de Begur la seva col·laboració, així com l’ajut rebut per part de l’empresa Fondeig Fornells. Aquest agraïment també es vol fer extensiu als jutges Marc Sala i Nora Contijoch, i a tots els participants en la prova.


Categories: Esports