La VII Fira de la Castanyera de Begur arriba aquest cap de setmana amb novetats

24 oct 2017 09:00h

La VII Fira de la Castanyera de Begur, que organitza l’àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme amb la implicació de l’AMPA de l’escola Doctor Arruga i la colla XICS, arriba aquest cap de setmana amb novetats importants, com és l’exposició del concurs de cartells de l’any vinent o túnels del terror. Per contra, s’ha hagut de suspendre l’exposició i conferència de bolets, que es va fer l’any passat per primera vegada, ja que no hi ha bolets davant la manca de pluges.

 

La mostra del concurs de cartells de la Fira de la Castanyera del 2018 que han fet els alumnes de les escoles Doctor Arruga de Begur i l’Olivar Vell d’Esclanyà es podrà visitar dissabte entre les 11 i les 13 hores i de les 16 a les 20 hores. A més, a les 17 hores hi haurà l’entrega de premis de l’esmentat concurs. Però, durant tot el dissabte i el diumenge, hi haurà la fira d’artesans al centre de la vila i la plaça Lluís Esteva i Cruañas. Les vendes i activitats infantils continuaran el dimarts 31 d’octubre i el dimecres 1 de novembre. I aquest dia, a més, hi haurà, a les 17 hores, la tradicional castanyada popular al preu d’1 euro la paperina de castanyes a la plaça Lluís Esteva Cruañas.

 

D’altra banda, la festa també s’ha obert a Halloween. Per això, dissabte, a les 18 hores, hi haurà el túnel del terror al carrer Boadella, que organitza l’Esplai municipal Autèntic. I diumenge, tindrà lloc, a partir de les 17 hores, un concurs de disfresses infantils a la mateixa plaça, que acabarà amb un berenar que dóna supermercat Jodofi. El dimarts 31 d’octubre també es fa un conte de por per a joves de 10 a 14 anys a càrrec d’Olga Cercós al local de Joventut de l’Arbreda.

 

Esclanyà

 

El poble d’Esclanyà també tindrà el seu el túnel de la por. Es farà el proper dimarts, 31 d’octubre, a partir de les 17,45 hores, organitzat per Mari Carmen Tejada, Mari Martin (Ajuntament de Begur) i veïns i veïnes del poble d’Esclanyà i Begur. Després del túnel hi haurà un ball final i un concurs de disfresses. I acabarà, a la nit, amb zumba halloween amb Mari Carmen Tejada.

 

A més, el dissabte 4 de novembre la Fira continuarà a Esclanyà, a partir de les 10 del matí a la sala polivalent amb activitats diverses. I a les 16 hores arribarà la castanyera i els infants podran gaudir de jocs tradicionals infantils. La Fira es clourà amb castanyes, coca i garnatxa per a tothom.

 

Més informació:

 

24-10-2017 cartell castanyada begur 2017

24-10-2017 cartell castanyada 2017 esclanya