La vila s’engalana amb la desena edició de Begur en Flor

10 mai 2024

Begur en Flor 2024

L’esdeveniment tindrà lloc del 17 al 20 de maig de la mà de l’ACiT i amb la col·laboració de l’Ajuntament. Consulta el programa d’activitats.

Els dies 17, 18, 19 i 20 de maig tindrà lloc la desena edició de Begur en Flor, un esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACiT), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur, per celebrar la primavera i omplir de decoracions florals els carrers, places i racons del municipi. L’edició d’enguany està dedicada a les flors silvestres, com la dent de lleó.

Com a novetat, i tenint en compte les condicions de sequera, l’associació ha optat per no utilitzar flor natural per a l’ornamentació dels carrers de Begur: les decoracions són amb flor seca, i són fetes a mà, per artistes i voluntaris, vilatans i foranis.

Programa d’activitats

Des del 17 de maig a la tarda, amb el concert inaugural (a les 18h a la Plaça de l’Ajuntament), i fins al dilluns 20 al migdia, quan tindrà lloc l’Arrossada Popular (a les 17 h a Sa Riera), durant quatre dies els veïns i veïnes de la vila podran gaudir de nombroses activitats per a tota la família, actuacions musicals en directe, tallers per a totes les edats, visites guiades, una classe de ioga, un vermut musical… i molt més. Consulta’l en aquest enllaç.

Cal inscriure’s a les diferents activitats a través de l’aplicació ‘Begur al Dia’. Per a les activitats de pagament o que requereixen reserva per aforament limitat, s’ha activat el sistema de ‘ticketing’ de l’app ‘Begur al dia’ i a partir del 7 de maig ja estaran disponibles.

A banda del programa, durant les diferents jornades, es podrà passejar i contemplar les diferents instal·lacions florals en els llocs més emblemàtics de la vila. A més, l’organització ha preparat una exposició commemorativa, amb motiu dels deu anys de l’esdeveniment, al Passatge Boadella. Un cop més, els comerciants decoraran aparadors i façanes i podran participar en un concurs on els visitants escolliran quin és l’aparador guanyador.


Categories: Promocio Economica