L’ACiT tanca amb èxit la desena edició de Begur en Flor

28 mai 2024

Les flors seques i la participació veïnal marquen una celebració memorable.

Aquest cap de setmana, Begur ha viscut amb gran entusiasme la desena edició de Begur en Flor, que ha tingut lloc els dies 24, 25 i 26 de maig. Organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACiT) amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’esdeveniment ha destacat per la seva originalitat i respecte pel medi ambient, en un any marcat per la sequera. Aquest any, les decoracions florals han estat elaborades amb flors seques fetes a mà per artistes, i voluntaris i voluntàries, evitant així l’ús de flors naturals. “Hem volgut fer una cosa diferent, respectuosa amb el medi ambient, i molt participativa”, han destacat des de l’ACiT. Les decoracions han estat un gran èxit, convertint els carrers i racons de Begur en veritables obres d’art.

Activitats per a tots els públics

Durant els tres dies de celebració, els assistents han pogut gaudir d’un ampli programa d’activitats. Des del concert inaugural fins a l’Arrossada Popular a Sa Riera, hi ha hagut actuacions musicals en directe, tallers per a totes les edats, visites guiades, classes de ioga i un vermut musical. Les activitats han tingut molt bona acollida i, malgrat el canvi de dates, l’assistència ha estat notable.

La implicació de la comunitat begurenca és part de l’èxit d’aquesta edició tal com afirma Aitor Sumoy, portaveu de l’entitat: “Estem molt contents de la participació del poble en aquest esdeveniment”. L’ACiT destaca la gran sintonia entre les persones participants i el bon ambient generat. “Els grups de voluntaris i voluntàries, formats per gent molt diversa, han fet un treball magnífic. De cara a l’any vinent tornarem a repetir el model de les petites instal·lacions artístiques vinculades amb la flor”, ha explicat Sumoy,. 

A títol individual, els veïns i veïnes també han decorat balcons i aparadors, contribuint a crear una atmosfera única a la vila, mentre que els comerciants han participat en un concurs d’aparadors, on els visitants han pogut votar per triar el guanyador.


Categories: Promocio Economica