L’activitat esportiva es comença a reprendre a Begur i Esclanyà

17 mar 2021

Després de la Setmana Santa és previst que totes les competicions esportives ja es trobin a ple funcionament en compliment de la nova normativa del Procicat.

El cap de setmana del 13 i 14 de març va entrar en vigor a tot Catalunya la represa de totes les competicions esportives per als majors de 16 anys –a partir del 15 de març la mesura també s’ha fet extensiva a tots els grups d’edat-, un cop el Procicat va avalar que es puguin tornar a disputar les lligues regulars. A més, en les diferents competicions -excepte les de bàsquet i futbol professional- també torna a estar permesa la presència de públic amb limitació del 50% d’assistents a l’aire lliure i el 30% en espais tancats, i sempre amb seient preassignat.

Jordi Carreras, regidor d’Esports, valora molt positivament aquesta represa i explica que “representa un veritable baló d’oxigen per als nostres clubs, entitats i famílies, que s’han vist privats de la pràctica esportiva durant molts mesos”; i assegura que “ara és el moment de començar a gaudir-ne amb seny i responsabilitat per a tornar a demostrar que la pràctica esportiva és imprescindible i es pot fer a casa nostra de forma plenament segura”.

El C.F. Begur ha reprès la competició aquest cap de setmana, prop de cinc mesos després del darrer partit, amb una golejada per 5 gols a 0 davant del C.F. Bellcaire. L’encontre, a més, també va servir per a presentar oficialment la nova vestimenta del club, que estrena nous patrocinadors.

En el cas de la Fundació Esportiva Begur, el juvenil A va empatar a 2 a casa davant del Bisbalenc; mentre que el juvenil B va vèncer per 2 gols a 3 a domicili de l’Aro.

Mentrestant, el Club d’Arquers Esclanyà va acollir una tirada social que també tenia el caràcter de sessió d’avaluació per als arquers i arqueres que assisteixen a l’Escola de Tir amb Arc del Baix Empordà. En total, entre alumnes i socis, hi van participar 43 persones que van competir en totes les categories, des d’alevins fins a veterans i en totes les modalitats del tir amb arc.

Finalment, cal apuntar que aquesta setmana es reprendran ja totes les competicions de futbol i que el bàsquet ho farà després de la Setmana Santa.

 


Categories: Esports