L’actriu begurenca Maria Morera Colomer, protagonista principal del film  “La vida sense la Sara Amat”

12 jul 2019

La jove actriu de Begur Maria Morera Colomer és la protagonista principal de la pel·lícula “La vida sense la Sara Amat”, que s’estrena avui als cinemes. L’actriu begurenca interpreta el paper de Sara, una noia que desapareix en una nit d’estiu dels anys 80. El film està dirigida per Laura Jou, que és una especialista de renom en la preparació d’intèrprets menors d’edat. Fins ara, Jou havia fet curtsmetratges, com els exitosos “No me quites”, nominat al Goya, i “Coronado con tres biznagas”, en el Festival de Màlaga.

La pel·lícula està basada en la novel·la del mateix nom de Pep Puig, guanyadora del Premi Sant Jordi 2015. Fins ara, el film de Jou ja ha guanyat dos premis del BCN Film Fest, el de la crítica, atorgat per un jurat format per periodistes de l’Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics (ACCEC) i el del públic, que es concedeix amb el suport de TV3 i en el qual hi participen totes les produccions catalanes que participen al festival.

Actualment, Maria Morera està treballant en un altre projecte cinematogràfic i quan acabi l’enregistrament, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament té previst organitzar una sessió de cinema per projectar la pel·lícula amb la seva presència, com també es preveu fer-li una entrevista a Ràdio Begur. “La cultura ha de ser un referent i quan es tracta d’artistes locals, és motiu d’orgull col·lectiu i de felicitació”, es recorda des de l’àrea municipal.