L’AFA de l’Escola Doctor Arruga busca noves persones voluntàries pel projecte ‘Parelles Lingüístiques’ 

28 feb 2024

Un cop consolidat el projecte, i vist el seu èxit, l’AFA anima a fer arribar la iniciativa més enllà de l’escola i a comptar amb més persones participants

La iniciativa ‘Parelles Lingüístiques’ busca nous voluntaris i voluntàries. Es tracta d’un projecte sorgit el desembre de 2023 en col·laboració entre l’AFA Escola Dr. Arruga i l’escola, per facilitar l’aprenentatge i la millora del català per als pares i mares de l’alumnat. 

El programa, que inicialment va ser concebut com un servei per als pares, ha captat l’interès d’una àmplia gamma de persones de diferents sectors. Amb 12 voluntaris dedicats i un total de 16 participants, la iniciativa ofereix sessions setmanals per a cada parella i s’estan valorant sessions grupals amb les diferents parelles. Així mateix, d’aquesta iniciativa ha sorgit un grup de català a l’aula de l’escola, amb classes els dimarts i els dijous de 15 a 16.

L’Àrea d’Educació celebra l’èxit de la iniciativa, que ara aspira a estendre’s més enllà dels límits de l’escola. L’objectiu és ampliar la participació i la col·laboració amb noves persones participants i voluntàries. 


Categories: Cursos