L’AFATRAM es dota amb nou material informàtic a través de l’Ajuntament

18 des 2019

La Regidoria de Noves Tecnologies ha donat a l’associació un total de dos ordinadors, un escàner, una impressora làser i una càmera de fotos.

El passat 13 de desembre, l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, i el regidor de Noves Tecnologies, Manel Vallès, van fer entrega a l’Associació de Familiars, Tutors i Usuaris del Centre Tramuntana (AFATRAM) d’un lot amb material informàtic que l’Ajuntament ha decidit donar a aquesta entitat per tal que el pugui destinar als cursets d’informàtica que duu a terme al llarg de l’any.

La donació consta d’un total de dos ordinadors, un escàner, una impressora làser i una càmera de fotos; i s’emmarca dins la política de suport al teixit associatiu desplegada pel consistori begurenc. Una línia d’acció que des del 2017 s’ha traduït en la donació d’excedents de material informàtic -del que no se’n pot donar un ús corrent dins la corporació- tant a l’AFATRAM com a d’altres associacions o entitats locals com el Casal de la Gent Gran. A més, des de la Regidoria de Noves Tecnologies, també s’està estudiant la possibilitat de fer arribar part d’aquest material informàtic a països en vies de desenvolupament.

Manel Vallès, regidor de Noves Tecnologies, explica que amb aquesta donació “volem dignificar i reconèixer la tasca i potenciar els recursos que l’AFATRAM posa al servei de les persones amb diversitat funcional al de tot el nostre territori per a la seva inserció laboral i social”.


Categories: Noves Tecnologies