L’Ajuntament crea un canal de Telegram per a informar sobre el coronavirus

19 mar 2020

Ràdio Begur estrenarà divendres 20 de març l’espai “La veu del consistori”, on s’explicaran diàriament les principals mesures i novetats preses per l’equip de govern en relació a la crisi sanitària.

L’Ajuntament, conscient de l’interès i la preocupació que genera entre els veïns i veïnes la crisi sanitària del coronavirus, posa en marxa dos nous canals de comunicació per a poder informar de tot allò relacionat amb la crisi del covid-19.

Es tracta de l’activació d’un nou servei de missatgeria a través de Telegram i de l’estrena d’un nou programa informatiu diari a Ràdio Begur, que permetran mantenir la ciutadania informada en tot moment.

Nou canal de Telegram

Tothom qui vulgui pot subscriure’s al nou canal de Telegram i rebre directament al telèfon notícies, alertes o consells.

Per rebre informació municipal per aquesta via només cal descarregar-se l’aplicació Telegram, que és totalment gratuïta i es troba disponible tant per a Android com per a dispositius iOS. I una vegada descarregada l’app, cal buscar des del cercador de l’aplicació el canal de l’Ajuntament de Begur a través del següent enllaç.

Ràdio Begur informarà puntualment de la situació del coronavirus al municipi

Ràdio Begur – La sintonia del mar, la ràdio municipal de Begur, estrena aquest divendres 20 de març “La veu del consistori”, un nou programa radiofònic dedicat a informar sobre les novetats i les afectacions del coronavirus a la vila.

L’espai s’emetrà diàriament a les 10.30 h, i en reemissió a les 12.30 h, les 16 h i les 19 h, al dial 97.7 de la FM o a través d’Internet; i oferirà notícies, consells, opinions, suggeriments, informació d’interès, i la veu de diferents protagonistes del consistori.


Categories: Comunicacio