L’Ajuntament de Begur convoca una reunió urgent per afrontar la crisi de sequera des del sector turístic

12 feb 2024

Emergència per sequera

Tindrà lloc el divendres 16 de febrer, a les 17 hores, a la Sala de Plens. Es prega confirmació d’assistència a alcaldia@begur.cat. 

Davant de l’emergència declarada pel Govern de la Generalitat a causa de la sequera al sistema Ter-Llobregat, l’Ajuntament de Begur ha convocat una reunió urgent per al pròxim divendres, 16 de febrer, a les 17 hores a la Sala de Plens, amb l’objectiu d’abordar com afecta la problemàtica al sector d’hotels, càmpings, restaurants, bars i locals d’oci nocturn al municipi.

La situació actual exigeix mesures immediates i coordinades per mitigar els efectes de la sequera en el sector turístic, que constitueix un pilar fonamental de l’economia local. Per això, l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, juntament amb el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Carreras, el regidor de Comerç, Promoció Econòmica i Turisme, Andreu Peñalver, el tècnic de l’Àrea de Medi Ambient, Xavier Turró, i la tècnica de l’empresa concessionària del servei d’aigua, Queralt Mercader, seran presents a la reunió per oferir informació detallada, resoldre dubtes i buscar solucions conjuntes.

Ateses les restriccions d’aforament a la sala, es prega confirmació d’assistència enviant un correu electrònic a alcaldia@begur.cat, especificant nom, cognoms, establiment i número de telèfon mòbil de contacte.

La participació activa de tots i totes és fonamental per fer front a aquesta situació de manera efectiva i garantir la sostenibilitat ambiental de Begur en el context de la sequera.


Categories: Medi Ambient