L’Ajuntament de Begur i la Cambra de Comerç de Palamós reconeixen a Moventis Sarfa pel seu centenari

03 des 2021

L’acte de reconeixement es va dur a terme en el marc de la celebració del Debat d’Economia.

El passat 24 de novembre, en el marc de la celebració de la catorzena edició del Debat d’Economia de Begur, l’Ajuntament de Begur i la Cambra de Comerç de Palamós -coorganitzadors de la trobada- van voler reconèixer públicament la trajectòria de l’empresa begurenca Moventis Sarfa amb motiu del seu centenari.

Així, com a acte de clausura de l’esdeveniment, l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, i Pol Fages, president de la Cambra de Comerç de Palamós, van fer entrega a Miquel Martí, president de Moventis Sarfa, d’una distinció en reconeixement a tots els anys de servei que han convertit a aquesta empresa del municipi en un referent en el sector del transport.

Miquel Martí assegura que “Moventis Sarfa compta amb una trajectòria d’èxit que ens inspira a seguir treballant per oferir la millor experiència en la mobilitat de les persones” i afegeix que aquest és un reconeixement “per a tots aquells que han fet possible que Moventis Sarfa hagi arribat a ser una gran companyia com la que és avui”.

Maite Selva explica que “al llarg de tota la seva existència Moventis Sarfa ha estat exemple de resistència, lideratge, esforç, capacitat d’innovació i compromís. Una empresa líder a casa nostra que estem plenament orgullosos que llueixi arreu el nom del nostre municipi”.

Cal recordar que aquesta distinció a Moventis Sarfa pel seu centenari se suma al reconeixement que l’empresa begurenca ja va rebre fa uns mesos -el març de 2021- en el marc de l’acte convocat pel Consell Comarcal del Baix Empordà i la Xarxa Comarcal de Tècnics de Promoció Econòmica del Baix Empordà per a distingir aquelles empreses del territori que durant la pandèmia de Covid-19 han demostrat ser socialment responsables.