L’Ajuntament de Begur impulsa unes formacions de seguretat sanitària dirigides al sector econòmic i productiu local

15 mai 2020

Aquestes propostes formatives es duran a terme després d’haver escoltat les inquietuds de les empreses i negocis de la vila. Les sessions, que tindran lloc els dies 21 i 22 de maig, permetran aconseguir un distintiu d’assoliment de coneixements en l’àmbit de la prevenció sanitària. 

Després que la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme iniciés un calendari de reunions amb els diferents subsectors econòmics i productius de Begur, l’Ajuntament organitza unes formacions de seguretat sanitària dirigides al sector comercial.

Les sessions es podran seguir telemàticament per videoconferència mitjançant l’aplicació Zoom, seguint així les mesures i recomanacions establertes per tal de prevenir el contagi i propagació de la Covid-19.

El consistori ja ha fet arribar un correu electrònic informatiu a les empreses del territori, incloent-hi comerç, bars, restaurants, hotels, càmpings i agències de lloguer, per tal que puguin inscriure’s a la formació. D’aquesta manera, es dóna resposta a una de les inquietuds que els empresaris i empresàries locals van traslladar a l’Ajuntament, ja que demandaven propostes  per implementar mesures d’higienització i prevenció a cada empresa, tant per part dels treballadors/es com per als clients/es. L’objectiu de la formació, doncs, és facilitar eines i recursos al teixit empresarial, dotant els participants de coneixements teòrics en la prevenció de contagis del virus i la implementació d’elements preventius als centres de treballs de les empreses locals.

Per formalitzar la seva participació, les empreses interessades han d’enviar el full d’inscripcions a turisme@begur.cat. En aquest sentit, s’informa que les inscripcions s’atendran per estricte ordre de rebuda dels correus electrònics. La formació es farà per grups i, en cas d’arribar al màxim nombre d’assistents, s’obrirà un segon grup per sector. L’Ajuntament es farà càrrec del cost d’una persona per empresa.

Un cop acabades les formacions, es farà una avaluació dels coneixements assolits mitjançant un examen a distància. Superada la prova, es rebrà un distintiu d’assoliment de coneixements perquè es pugui mostrar l’adhesiu a la porta d’entrada de l’establiment.


Categories: Promocio Economica