L’Ajuntament de Begur rep un reconeixement per la seva adhesió a la marca Empordà

18 mai 2022

També ha rebut aquesta distinció per part dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà l’empresa begurenca Agènciaavi.

L’Ajuntament de Begur va ser un dels protagonistes dimecres 18 de maig en l’acte de lliurament dels reconeixements a les 150 empreses, institucions i entitats adherides fins al moment a la marca Empordà. La trobada va tenir lloc al Terracotta Museu de la Bisbal d’Empordà i hi va assistir en representació del consistori el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Eugeni Pibernat.

Aquesta marca territorial es va començar a desplegar al 2019 de la mà dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà amb la voluntat de representar un territori amb una essència comuna, pròpia i diferenciada.

Durant l’acte es va fer entrega d’un diploma i un distintiu adhesiu a les diferents entitats que ja formen part de la marca Empordà; entre elles, l’Ajuntament de Begur i l’empresa begurenca Agènciaavi, que també va ser distingida amb aquest reconeixement.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme, posa en valor aquest reconeixement i explica que “des de l’Ajuntament seguirem treballant per a enfortir i potenciar la necessària col·laboració entre el sector públic i privat del territori i per a dignificar i posicionar arreu del país els valors i la filosofia que emanen de la marca Empordà i que són plenament compartits pel nostre municipi. Una marca, la de l’Empordà, i un poble, Begur, que són sinònim de qualitat, sostenibilitat, emprenedoria, talent, benestar i innovació”.