L’Ajuntament duu a terme tasques de manteniment i millora dels equipaments i espais públics durant el primer trimestre del 2024

03 abr 2024

Si algun veí o veïna vol comunicar a lAjuntament la necessitat dexecutar obres de millora en algun punt del municipi ho pot fer telemàticament a través daquest formulari de contacte o mitjançant laplicació Begur al dia.

LAjuntament de Begur actua diàriament a la via pública per garantir un manteniment òptim dels equipaments municipals i els espais comuns. En aquest sentit, duu a terme els treballs darranjament necessaris per abordar els desperfectes existents, i executa noves obres i actuacions per ampliar i millorar els serveis que es presten a la població.

En aquesta línia, durant el primer del 2024 la Regidoria dObres i Manteniment, a través de la Brigada dObres, la Brigada Verda i proveïdors externs, ha executat noves tasques en diversos punts de Begur i Esclanyà. 

Així, entre les tasques darranjament, manteniment i obres dutes a terme els darrers tres mesos, destaquen:

-Muntatge i desmuntatge dels elements necessaris per a la celebració de la Cavalcada de Reis a Begur i Esclanyà

-Muntatge i desmuntatge dels elements necessaris per a la celebració del Carnaval a Begur i Esclanyà

-Muntatge i desmuntatge dels elements necessaris per a la celebració de la 3a Bacanard Trail

-Adequació dels diferents aparcaments públics del municipi, que durant la Setmana Santa rebran els visitants al municipi

-Instal·lació del nou parc infantil al Parc de lArbreda de Begur

-Treballs de rehabilitació de les tarimes de fusta de la graderia del Passeig de la platja de Sa Riera

-Asfaltat al nucli antic dEsclanyà, i també al barri de les Arenes a Begur

-Arranjament i asfaltat del camí des Pedregar, a Esclanyà

-Construcció de la nova terrassa per a la guingueta del Parc de lArbreda

-Construcció dun mur de contenció a l’aparcament de Platja Fonda

-Retirada i neteja de branques i darbres caiguts arreu del municipi a causa de les fortes ventades així com temporals.

-Arranjament de desperfectes que sorgeixen de manera regular al centre històric de Begur i el nucli antic dEsclanyà, així com a totes les zones de platges, senders i camins de ronda del litoral begurenc, i la zona del Polígon dEsclanyà.

-Manteniment dequipaments municipals com el Camp de Futbol, Pavelló Municipal, Cinema Casino, Cementiri, Casal de la Gent Gran, Edifici de les Escoles Velles Centre Cultural, així com manteniment i neteja de les seves zones enjardinades.

-Adequació de zones verdes i enjardinades del municipi per a les mesures contra la sequera i la preservació dels arbres plantats, així com reenjardinament amb plantes més adequades a la greu situació de sequera.

-Poda de tot larbrat públic del municipi, per al seu manteniment així com prevenir la caiguda de branques i la brutícia que això genera.

-Manteniment i reg mitjançant aigua regenerada de la depuradora, de totes les zones verdes del municipi, i les plantes ornamentals, així com els camins de vianants, de Begur i Esclanyà, el Parc de lArbreda, Espai Mas den Pinc, zona de la Pump Track, Polígons dEsclanyà, etc.

-Neteja i manteniment regular de les zones verdes i patis dels centres educatius del municipi: Escola Doctor Arruga, Olivar Vell i Llar dInfants de Ses Falugues.

-Neteja i manteniment dels marges dels vials d’arreu del municipi, i també dels embornals

-Instal·lació i arranjament de senyals de circulació i marques viàries, pilones, etc. arreu de tot el vial del municipi.

Si algun veí o veïna vol comunicar a lAjuntament la necessitat dexecutar obres de millora en algun punt del municipi ho pot fer telemàticament a través daquest formulari de contacte o mitjançant laplicació Begur al dia.


Categories: Obres