L’Ajuntament duu a terme tasques de manteniment i millora dels equipaments i espais públics durant el segon trimestre del 2024

03 jul 2024

Si algun veí o veïna vol comunicar a lAjuntament la necessitat dexecutar obres de millora en algun punt del municipi ho pot fer telemàticament a través daquest formulari de contacte o mitjançant laplicació Begur al dia.

LAjuntament de Begur actua diàriament a la via pública per garantir un manteniment òptim dels equipaments municipals i els espais comuns. En aquest sentit, duu a terme els treballs darranjament necessaris per abordar els desperfectes existents, i executa noves obres i actuacions per ampliar i millorar els serveis que es presten a la població.

En aquesta línia, durant el segon trimestre del 2024 la Regidoria dObres i Manteniment, a través de la Brigada dObres, la Brigada Verda i proveïdors externs, ha executat noves tasques en diversos punts de Begur i Esclanyà. 

Així, entre les tasques darranjament, manteniment i obres dutes a terme els darrers tres mesos, destaquen:

-Suport logístic per a la Festa Major de Sant Pere.

-Suport logístic per a la 13a edició de la Puja i Baixa de Begur.

-Suport logístic per a la segona jornada del Begur Sobre Rodes” a la Pumptrack del municipi.

-Suport logístic per a la 10a edició del Begur en Flor.

-Arranjaments i preparatius per adaptar totes les platges del municipi a la temporada d’estiu 2024.

-Asfaltat del camí darrera escola Olivar Vell, Esclanyà.

-Aplicació del tractament contra l’aparició de males herbes arreu del municipi.

-Pintura i reparació de diferents elements del municipi com bancs, baranes, papereres, etc.

-Arranjament de desperfectes que sorgeixen de manera regular al centre històric de Begur i el nucli antic dEsclanyà, així com a totes les zones de platges, senders i camins de ronda del litoral begurenc, i la zona del Polígon dEsclanyà.

-Manteniment i neteja de les seves zones enjardinades dels equipaments municipals com el Camp de Futbol, Pavelló Municipal, Cinema Casino, Cementiri, Casal de la Gent Gran, Edifici de les Escoles Velles Centre Cultural, Espai Mas d’en Pinc, Pumptrack, Parc de l’Arbreda, Local Polivalent d’Esclanyà.

-Treballs de desbrossat totes les zones verdes del municipi, per al manteniment del creixement de les males herbes, com als marges dels vials, parcs, etc.

-Reparació dels desperfectes causats per les intenses pluges de finals de maig.

-Preparació de la jardinera per a la col·locació de l’escultura “Coral Begur” a la Platja de Sa Riera.

-Manteniment i reg mitjançant aigua regenerada de la depuradora, de totes les zones verdes del municipi, i les plantes ornamentals, jardineres , així com els camins peatonals.

-Neteja i manteniment regular de les zones verdes i patis dels centres educatius del municipi: Escola Doctor Arruga, Olivar Vell i Llar dInfants de Ses Falugues.

-Neteja i manteniment dels marges dels vials darreu del municipi, també dels embornals, escocells i jardineres.

-Instal·lació i arranjament de senyals de circulació i marques viàries, pilones, etc arreu de tot el vial del municipi.

Si algun veí o veïna vol comunicar a lAjuntament la necessitat dexecutar obres de millora en algun punt del municipi ho pot fer telemàticament a través daquest formulari de contacte o mitjançant laplicació Begur al dia.


Categories: Obres