L’Ajuntament duu a terme tasques de manteniment i millora dels equipaments i espais públics durant l’últim trimestre del 2023

03 gen 2024

Brigada 4t trimestre 2023

Si algun veí o veïna vol comunicar a lAjuntament la necessitat dexecutar obres de millora en algun punt del municipi ho pot fer telemàticament a través daquest formulari de contacte o mitjançant laplicació Begur al dia.

LAjuntament de Begur actua diàriament a la via pública per garantir un manteniment òptim dels equipaments municipals i els espais comuns. En aquest sentit, duu a terme els treballs darranjament necessaris per abordar els desperfectes existents, i executa noves obres i actuacions per ampliar i millorar els serveis que es presten a la població.

En aquesta línia, durant l’últim trimestre del 2023 la Regidoria dObres i Manteniment, a través de la Brigada dObres, la Brigada Verda i proveïdors externs, ha executat noves tasques en diversos punts de Begur i Esclanyà. 

Així, entre les tasques darranjament, manteniment i obres dutes a terme els darrers tres mesos, destaquen:

-Adequació de zones verdes i enjardinades del municipi per a les mesures contra la sequera i la preservació dels arbres plantats, així com el reenjardinament amb plantes més resilients a la greu situació de sequera.

-Poda de tot larbrat públic del municipi pel seu manteniment i per prevenir la caiguda de fulles i els residus que generen.

-Manteniment de les sortides d’aigua a la Platja del Racó i manteniment de totes les platges del litoral begurenc.

-Vallat i reforç de la seguretat del passeig de lavinguda Onze de Setembre, i del tram de Camí de Ronda de la zona d’Es Cau fins a la Cala nEstasia.

-Creació dun parc infantil a la zona de davant de la Capella de Sa Tuna.

-Muntatge i desmuntatge dels elements necessaris per a la celebració dels actes de Nadal, com el 6è Pessebre Vivent Teatralitzat, la instal·lació de larbre de Nadal a la plaça de la Vila o el Tió.

-Muntatge i desmuntatge descenari, barra i altres elements per a la celebració de la Copa Catalana de Pumptrack.

-Muntatge i desmuntatge de la catifa vermella, i altres elements necessaris per a la celebració del Begur Comedy Film Fest.

-Muntatge i desmuntatge descenari, carpes i tota la logística per a la celebració de la Castanyada a Begur i Esclanyà.

-Muntatge i desmuntatge de la carpa i altres elements necessaris per a la celebració del Festival Carmen Amaya-

-Manteniment i reg amb aigua regenerada de la depuradora de totes les zones verdes del municipi, les plantes ornamentals i els camins peatonals de Begur i Esclanyà. S’inclou el Parc de lArbreda, l’Espai Mas den Pinc, la zona de la Pumptrack i els Polígons dEsclanyà, entre altres.

-Neteja i manteniment regular de les zones verdes i patis dels centres educatius del municipi: Escola Doctor Arruga, Olivar Vell i Llar dInfants de Ses Falugues.

-Manteniment dels equipaments municipals com el Camp de Futbol, el Pavelló Municipal, el Cinema Casino, el cementiri, el Casal de la Gent Gran, l’edifici de les Escoles Velles Centre Cultural, així com manteniment i neteja de les seves zones enjardinades.

-Neteja i manteniment dels marges dels vials del municipi.

-Arranjament dels desperfectes que sorgeixen de manera regular al centre històric de Begur i al nucli antic dEsclanyà, així com a totes les zones de platges del litoral begurenc, i a la zona del Polígon dEsclanyà.

-Instal·lació i arranjament de senyals de circulació i marques viàries, pilones i altres elements arreu de tot el vial del municipi.

Si algun veí o veïna vol comunicar a lAjuntament la necessitat dexecutar obres de millora en algun punt del municipi ho pot fer telemàticament a través daquest formulari de contacte o mitjançant laplicació Begur al dia.


Categories: Obres