L’Ajuntament es posarà en contacte amb els prop de 700 veïns i veïnes majors de 70 anys

10 abr 2020

Les trucades telefòniques tindran com a finalitat fer un seguiment i conèixer les necessitats específiques de la gent gran del municipi durant la crisi sanitària de la Covid-19.

L’Ajuntament de Begur es posarà en contacte telefònicament amb prop de 700 veïns i veïnes majors de 70 anys de Begur i Esclanyà per a conèixer de primera mà quin és el seu estat de salut, com es troben i traslladar-los que l’Ajuntament està al seu costat per a qualsevol cosa que necessitin.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, posa en valor aquesta nova iniciativa al municipi i explica que “el nostre objectiu és que totes les persones majors de 70 anys se sentin recolzades i acompanyades, i oferir-los tot el suport i recursos possibles per a garantir el seu benestar”.

En paral·lel a aquesta acció que realitzarà el consistori l’Ajuntament recorda que tots els veïns i veïnes tenen a la seva disposició el telèfon 653 874 912 -que es troba operatiu de dilluns a divendres, de 09 h a 14 h- per a comunicar qualsevol necessitat que tinguin vinculada amb la crisi sanitària de la Covid-19.


Categories: Serveis Socials