L’Ajuntament estrena un canal de difusió a través de WhatsApp

01 nov 2023

L’Ajuntament substitueix WhatsApp per Telegram com a canal de missatgeria mòbil per a difondre informació institucional i sobre l’activitat lúdica i social. Ja t’hi pots subscriure per mitjà d’aquest enllaç. 

La Regidoria de Comunicació ha posat en marxa aquesta setmana una nova via de comunicació: WhatsApp. Es tracta d’un nou canal, al qual ja es pot accedir, i que té com a objectiu facilitar l’arribada d’informació als ciutadans i ciutadanes del municipi de manera àgil i eficient.

Fins ara, l’Ajuntament utilitzava Telegram com a plataforma de comunicació a través de missatgeria mòbil, una mesura que es va implementar el març de 2020 en resposta a l’emergència sociosanitària de la covid-19. No obstant això, avui en dia WhatsApp s’ha consolidat com l’aplicació de missatgeria mòbil més popular i ha desenvolupat noves funcionalitats com el canal de difusió, motiu pel qual la Regidoria de Comunicació ha pres la decisió de fer el canvi i traslladar les seves comunicacions a aquesta plataforma.

El nou canal de WhatsApp és una eina comunicativa digital addicional: s’afegeix als canals de comunicació ja existents, com el web municipal i les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook, Instagram i Twitter), així com l’app Begur al dia. Per unir-se al nou canal de WhatsApp de l’Ajuntament de Begur, només cal escanejar el codi QR o entrar en aquest enllaç i acceptar les condicions legals. 

Es tracta d’un servei de comunicació unidireccional per a rebre informació destacada que no permet respondre ni enviar missatges.