L’Ajuntament garantirà el dret a l’educació durant el confinament

14 abr 2020

Qualsevol família de Begur o Esclanyà amb infants escolaritzats al municipi que no disposi d’ordinador o d’accés a internet, pot posar-se en contacte amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, trucant als telèfons 972 624 020 o 972 651 859.

L’Ajuntament de Begur, en coordinació amb l’Escola Doctor Arruga de Begur, l’Escola Olivar Vell d’Esclanyà i l’àrea de Serveis Socials, ha posat en marxa un protocol per a garantir que tots els infants del municipi puguin seguir telemàticament les classes lectives durant el període de confinament per la Covid-19.

Manel Vallès, regidor de Noves Tecnologies, explica que “el nostre objectiu és lluitar contra la bretxa digital entre l’alumnat de Begur i Esclanyà”, i afegeix que “per això hem pres la iniciativa i ens hem marcat com a prioritat garantir que tots els nens i nenes puguin continuar estudiant en línia mentre els centres educatius estiguin tancats pel confinament”.

En aquest sentit, el consistori ja disposa de prop d’una trentena d’ordinadors plenament operatius procedents de les AMPES o adquirits directament per l’Ajuntament; així com d’un total de 15 routers mòbils 4G, amb targeta de dades inclosa de 25 gb mensuals contractats. Aquest material anirà destinat, i sense cap cost per als beneficiaris, a les famílies amb infants escolaritzats que no disposen de l’equipament adequat o d’accés a internet consolidat per a poder fer un seguiment de les classes lectives per via telemàtica.


Categories: Noves Tecnologies