L’Ajuntament i Càritas formalitzen un nou conveni per la gestió del Servei d’Intervenció Educativa

25 oct 2023

Consisteix en una subvenció dotada d’11.005 € i 12.108 € per a atendre infants i joves amb dificultats en el seu procés escolar i amb dificultats en el seu entorn.

LAjuntament de Begur i Càritas Diocesana han formalitzat un nou conveni amb lobjectiu de reforçar la col·laboració existent entre ambdós ens i prestar una atenció de primer nivell als joves del municipi. L’acord formalitzat consisteix en l’atorgament d’una subvenció per part del consistori per a la gestió del Servei d’Intervenció Educativa (SIE) de primària i secundària, per aquest 2023, amb un import d’11.005 € i 12.108 € respectivament.

Maite Selva, alcaldessa de Begur i regidora de Serveis Socials, emfatitza la importància d’aquests acords per al benestar de la ciutadania begurenca i assegura: “Aquesta nova col·laboració amb Càritas ens permetrà seguir donant suport als col·lectius més vulnerables del poble de manera efectiva, fent èmfasi en la població més jove”. I afegeix: “El SIE és una prioritat social i educativa a casa nostra i s’ha convertit en un recurs necessari per afrontar l’exclusió i facilitar la formació i el creixement dels infants i joves”.

Un recurs complementari a l’escola i a l’institut

El SIE és un servei gestionat per Càritas amb el suport de lAjuntament que ofereix suport social i educatiu a infants i joves que presenten dificultats en el seu procés escolar i que viuen en un entorn social o familiar vulnerable. Es tracta dun recurs complementari a lescola i a l’institut que treballa amb els infants i joves els continguts, les actituds i les habilitats necessàries per a facilitar el seu procés daprenentatge i de socialització.


Categories: Serveis Socials