L’Ajuntament i l’Agrupació Esportiva MIC Football formalitzen l’acord perquè Begur segueixi acollint la MIC fins l’any 2023

17 des 2019

La Mediterranean International Cup (MIC) de 2020 tindrà lloc del 7 al 12 d’abril en diferents punts de les comarques gironines; entre ells, el camp municipal de futbol de Begur.

L’alcaldessa Maite Selva i el director de l’Agrupació Esportiva MIC Football, Juanjo Rovira, han signat recentment l’acord de col·laboració que convertirà Begur en seu de la Mediterranean International Cup (MIC) al llarg dels pròxims quatre anys. El conveni, gestat a finals del passat mes d’octubre, permetrà cedir el camp municipal de futbol com a emplaçament d’aquesta competició esportiva fins l’any 2023.

Així, Begur seguirà sent -com ja ho és des del 2001- una de les seus d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base que se celebra durant la Setmana Santa a més d’una vintena de poblacions de les comarques gironines. Un esdeveniment esportiu que anualment reuneix més de 6.000 participants, de 36 països dels cinc continents, provinents de prestigiosos clubs de futbol com el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid, l’Ajax d’Amsterdam, el Manchester United, el Bayern de Munich… o de seleccions nacionals àmpliament llorejades com la de Brasil.

Jordi Carreras, regidor d’Esports, explica que “Begur ha estat pioner al territori en l’acollida d’aquest torneig conscients del gran potencial que té per al creixement i la promoció del nostre poble i del nostre teixit esportiu local”.

Per a més informació sobre la Mediterranean International Cup 2020 -que enguany arribarà a la seva vintena edició entre el 7 i el 12 d’abril– podeu consultar aquest enllaç.


Categories: Esports