L’Ajuntament, les escoles de Begur i Esclanyà i la Llar d’infants editen un recull de contes amb motiu del Dia Universal de la Infància

16 nov 2021

El llibre es presentarà públicament dissabte 20 de novembre, a les 17 h, al Local Polivalent d’Esclanyà.

L’Ajuntament de Begur, amb la voluntat de refermar la seva aposta prioritària per la sensibilització, promoció i defensa dels drets dels infants, es torna a sumar enguany a la commemoració del Dia Universal de la Infància, una diada dedicada a difondre i sensibilitzar sobre els drets de la infància.

I ho fa amb la presentació pública de “Drets dels infants”, un recull de contes creats i il·lustrats pels infants de la llar d’infants Ses Falugues de Begur, l’escola Doctor Arruga de Begur i l’Escola Olivar Vell d’Esclanyà. El llibre ha estat dissenyat per Raquel Martínez i es tracta d’una iniciativa impulsada des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament amb el suport dels centres educatius del municipi amb l’objectiu de donar a conèixer quins són els drets dels infants.

El llibret es presentarà aquest dissabte 20 de novembre, a les 17 h, al Local Polivalent d’Esclanyà; durant l’activitat “Kids Talent” que organitzarà l’Esplai Autèntic de Begur. El recull de contes, a més, també es repartirà entre tots els alumnes de les escoles i de la llar d’infants; i el consistori l’entregarà a totes les famílies que vinguin a les oficines municipals a registrar el seu fill o filla quan aquests neixin o vinguin a viure a Begur.

Finalment, des de l’Ajuntament es fa una crida als veïns i veïnes a seguir vetllant pels drets de la infància recollits en la Convenció sobre els Drets de l’Infant adoptada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989. I és que tot i els anys que han passat des del seu impuls, el text -que podeu consultar íntegrament en aquest enllaç– continua vigent i el seu propòsit es manté igual de necessari i d’actualitat.

 


Categories: Ensenyament