L’Ajuntament impulsa una nova formació sobre Instagram dirigida al teixit comercial i empresarial local

28 oct 2019

La sessió tindrà lloc dimarts 5 de novembre i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del següent formulari online.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur té fixada com una de les seves prioritats proporcionar als comerços i empreses del municipi recursos i eines formatives encaminades a potenciar i dinamitzar els seus models de negoci i a millorar el seu posicionament al mercat.

Una línia de treball que es traduirà properament en l’impuls del taller “Instagram Shopping”, una formació dirigida als treballadors de les empreses i negocis de Begur per tal d’aprofundir en el coneixement de la xarxa social Instagram i en la visibilització i la gestió de la venda i la comercialització a través d’aquesta aplicació.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, avança que “amb aquesta iniciativa volem ajudar les nostres empreses a fidelitzar nous clients, crear noves oportunitats per a promocionar-se i guanyar visibilitat en una de les comunitats online més massives i amb més oportunitats com és Instagram”.

La sessió es durà a terme el dimarts 5 de novembre, de 09.30 h a 13.30 h, a la Sala de Plens del consistori. Les places són limitades i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament, de forma gratuïta, a través del següent formulari online. Tots els assistents a la trobada serà imprescindible que portin el seu dispositiu mòbil per a desenvolupar la jornada (telèfon, tablet, ordenador…), així com comptar amb nocions bàsiques sobre l’ús d’Instagram.