L’Ajuntament inicia els treballs de transformació de l’actual parcel·la del carrer Sant Pere en un nou espai verd multifuncional

21 oct 2019

Amb aquesta actuació, Begur ampliarà els espais d’oci familiar a la vila i passarà a comptar amb un nou pulmó al casc antic del municipi.

Aquest mes d’octubre han començat els treballs d’urbanització de la parcel·la sense pavimentar ubicada entre els carrers Sant Pere i Santa Teresa de Begur. L’espai, que fins ara actuava com a zona d’aparcament per a vehicles, està sent sotmès a diverses tasques d’arranjament que permetran transformar aquest emplaçament en un nou espai verd multifuncional.

En aquest sentit, Jordi Carreras, regidor d’Obres i Serveis, avança que “la parcel·la passarà a ser un nou espai cívic central i de referència en el dia a dia dels veïns i veïnes que ens ajudarà a pacificar el centre del municipi”. Carreras, a més, afegeix que “s’obrirà una nova plaça adreçada a tots els col·lectius, plenament segura i accessible, que permetrà alhora seguir embellint el casc antic de Begur”.

Les obres d’aquest projecte -redactat per Jané & Font Arquitectes i iniciat per l’anterior equip de govern- s’estan duent a terme sobre una superfície total de 505,70 m2 i consisteixen, fonamentalment, en l’eliminació dels actuals murs, la instal·lació d’enllumenat i mobiliari urbà i habilitar nou arbrat. L’actuació, amb un cost de 341.857,43€ (IVA inclòs), està sent executada per l’empresa Tecyr Construcciones y Reparaciones, S.A. i tindrà una durada aproximada de quatre mesos. El projecte, redactat per Jané & Font Arquitectes, va ser iniciat per l’anterior equip de govern.

 


Categories: ObresUrbanisme
Imprimir
Comparteix: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone